Spring naar content

Interieurtrends voor 2024: Inspiratie en innovatie voor interieurarchitecten

Publicatiedatum — 02 oktober 2023

Ben je klaar om je interieurprojecten naar een hoger niveau te tillen in 2024? Bij Deholi Residentieel hebben we de meest opwindende interieurtrends voor het komende jaar verzameld om je te inspireren. Als experts in afwerking ondersteunen we interieurarchitecten bij het creëren van prachtige, duurzame en innovatieve ruimtes. We werpen een blik op de top trends die in 2024 verder zullen groeien!

Dit bericht delen:

Duurzaamheid en circulariteit

Duurzaamheid blijft een belangrijke trend in 2024, met een groeiende focus op het hergebruik van materialen en het creëren van circulaire ontwerpen. Bij Deholi Residentieel ondersteunen we interieurarchitecten bij het integreren van gerecupereerde materialen en milieuvriendelijke oplossingen in hun projecten. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze planeet, zonder in te boeten aan stijl en kwaliteit.

Biophilic design

In 2024 zullen we nog meer de verbinding met de natuur omarmen door biophilic design. Deze ontwerpstijl integreert natuurlijke elementen zoals planten, natuurlijke materialen en organische vormen in de ruimte, en bevordert zo het welzijn en de productiviteit. We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte materialen en afwerkingen om een harmonieuze en ontspannen sfeer te creëren.

Warme kleuren en aardse tinten

De kleurentrends voor 2024 zijn warm en uitnodigend, met een focus op aardse tinten en rijke kleuren die een gevoel van comfort en geborgenheid oproepen. Denk aan terracotta, warm beige, diep groen en okergeel. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te adviseren over de beste kleurencombinaties om jouw interieurprojecten tot leven te brengen.

Modulaire en flexibele interieurs

Flexibiliteit is in 2024 belangrijker dan ooit, omdat ruimtes zich moeten kunnen aanpassen aan veranderende behoeften en levensstijlen. Modulaire en flexibele interieurs, met eenvoudig te demonteren en aanpasbare elementen, zijn dé oplossing. We hebben ervaring met het creëren van modulaire ontwerpen die zowel praktisch als stijlvol zijn, en die met je mee kunnen evolueren.

Slimme technologie en geïntegreerde systemen

Slimme technologie speelt een steeds grotere rol in onze leefruimtes. In 2024 zullen geïntegreerde systemen en slimme oplossingen een belangrijk aspect zijn van interieurontwerp. Bij Deholi Residentieel werken we samen met interieurarchitecten om technologie naadloos in het ontwerp te integreren, zodat je kan genieten van een stijlvolle en functionele leefomgeving.

Jouw partner voor toonaangevende interieurprojecten in 2024

Bij Deholi Residentieel zijn we trots op onze expertise en passie voor het creëren van innovatieve en duurzame interieurs die aansluiten bij de nieuwste trends. Als interieurarchitect kun je rekenen op onze professionele ondersteuning en vriendelijke service, zodat jouw projecten de tand des tijds doorstaan en je klanten blijven verrassen.

Enthousiast om aan de slag te gaan met deze trends en samen met ons verbluffende interieurprojecten te realiseren in 2024? Neem dan contact op!

Nog meer inspiratie

Innovatieve materialen en technieken: blik op de toekomst in interieur

De wereld van interieurafwerking evolueert voortdurend, met innovatieve materialen en technieken die voortdurend opduiken om architecten en ontwerpers nieuwe mogelijkheden te bieden. In deze blogpost bespreken we enkele van de meest opwindende ontwikkelingen op het gebied van interieurafwerking en wat interieurarchitecten kunnen verwachten van toekomstige innovaties.

Lees meer

Duurzame materialen voor elk interieurproject

Duurzaamheid is een hot topic tegenwoordig, en ook in de wereld van interieurbouw en -ontwerp speelt het een belangrijke rol. Als interieurarchitect ben je vast steeds vaker bezig met het gebruik van duurzame materialen en het volgen van milieuvriendelijke innovaties. In deze blogpost nemen we je mee door enkele van de meest opvallende duurzame materialen en trends in interieurbouw en laten we zien hoe Deholi Residentieel je kan helpen deze toe te passen in jouw projecten.

Lees meer